Originaldimljus eller stylingdimljus?

dimljus
Klicka på bilden för att komma till sidan med alla våra dimljus!

Om ni har kommit till den här sidan är ni förhoppningsvis intresserade av dimljus, projektordimljus eller originaldimljus till eran bil. Anledningen till detta är svårt att veta men en vanlig orsak till att dimljusen går sönder är att man får stenskott i dem. Oftast brukar det vara höger sidan, den sidan som är mot trafiken som går sönder. Hittar ni ett dimljus på Hova.com som vi endast säljer parvis maila eller ring oss så kan vi säkert ordna så att ni kan köpa dem lösa.

Vi har ett ganska stor utbud av dimljus till bilar som Audi, BMW, Volvo, Saab och VW. Under VW räknas bilar som Golf, Passat mm.

Vi har två olika typer av dimljus, styling och original dimljus.

Originaldimljus

Original utförande är en kopia på originalet tillverkat av en annan firma. De har tillverkat den som en reservdel för att kunna sälja den till privatpersoner som inte vill montera dit något annat än original.
Vissa av dessa används till olika frontspoilers, det är väldigt populärt att köpa BMW E39 M5 dimljus för att montera på sitt nya kjolpaket.
För tillfället har vi dimljus med original utseende till bla A3, A4, A6 om du har en Audi. Till Volvo har vi till bilar som S60, V70, X40, C30, V50 för att nämna några. När det gäller BMW finns det till E34, E36, E39 och E46 och om det är olika mellan Sedan, Touring eller Coupe har vi för det mesta alla modeller. Till VW finns det även där en del att nämna så som Passat 3BG, Golf 3 till Golf IV har vi endast projektordimljus då de flesta har sina dimljus i strålkastaren. För er som har en Saab och snart inte kan få tag på originaldelar finns det dimljus till 9-3 och 9-5.

Stylingdimljus

De som vi kallar för styling är oftast med ett klart glas eller ett smoke / rök färgat glas.
De finns även med svart reflektor till BMW E36 men det är absolut för styling då reflektor är svart ger den knappt något ljus framåt.
Det finns även en variant med en projektorlins i dimljuset för tex golf 4 och bmw e36, stället för ett klartglas har de satt i en projektorlins för att ge den ett mordernare utseende.
När vi ändå är inne på styling har vi även SMD / LED lampor för dimljus, detta ger ett xenonvitt ljus i dimljuset eller projektorlinsen. En viktigt sak att tänka på är att en SMD / LED inte ger något direkt ljus framåt utan bara lyser upp själva lamphuset. De här lamporna finns i H1, H3, H4, H7, HB3, HB4, H8 och H11 vilket täcker upp det mesta av lamporsorterna som används.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/f/0/dimljus.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4365 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/f/0/dimljus.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4365 Postat