Dekorramar / Dimljusramar med DRL till Volvo S60 V60 och XC60

Nu har vi fått hem riktigt trevliga dimljusramar till Volvo S/V 60 från 2010-2013.
Nu har ju inte de nya V60 dimljus original så dimljusramar kanske inte är rätt ord för det, kollar man på Volvos hemsida kallas de för dekorramar men snackar man med dem kallar de dem för dimljusramar.

Dimljusramar till Volvo S60 och V60 med DRL.
Dimljusramar till Volvo S60 och V60 med DRL.

Då vi plockade hem dessa från en ny leverantör ville vi provmontera dem innan vi lade ut dem på vår hemsida www.hova.com.
Därför bad vi en som är verkstadsansvarig på Bilia att prova dem.
Enligt honom var det riktigt bra passform på dimljusramarna, produkten kändes väldigt seriös och var lätt att montera.
De levereras med kromram runtom men han hade Volvo R-Design ramen i mattkrom som utan problem gick att montera istället.
Han sa även att parkassistansen passade hur fint som helst i sitt fäste, så med andra ord var han riktigt nöjd med dekorlisterna. Vill du se fler bilder eller läsa monteringsanvisningen klicka då här

De vi har för tillfället är endast för bilar med parkassistans fram men snart kommer de att komma för bilar som inte har parkassistans.

De är även godkända att använda som DRL enligt ECE R87 under dagtid. Då de har en funktion som gör att de dimmar ner när halvljuset är påslaget. Det går även att välja så att de släcks helt om man slår på halvljuset.

Dekorlister Dimljusramar med DRL till Volvo XC60
Dekorlister Dimljusramar med DRL till Volvo XC60

Till Volvo XC60 fick vi hem samma produkt med DRL i dimljusramen. Vi inte hunnit testa ännu, men med tanke på kvaliten på den andra ska det inte vara några problem. Så fort vi har gjort det kommer det fler bilder på XC 60 med DRL. Vill du läsa mer om den eller kanske beställa den hittar du mer info här

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/f/0/dimljus.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4365 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/f/0/dimljus.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4365 Postat